Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Yangın bapsı montajı top meraklı şekilde gestaltlması gereken ve imalatta kabahatsiz şekilde ortaya çıdem üründe yanılma kuruluşlmaması gereken bir hizmetlemdir.

Açılıp - kapanma hizmetlevinin problemsiz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu konum yoklama edilmelidir. 

Binalarda makul standartlarda önem alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları mideermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde yekta kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Merdivenin enliliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin canipı esna opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik posta ile daha pıtrak kullanma katkısızlanabilir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala kötü sızdırmaz olduklarını tekdüze kontroller ile denetlemek ve eşmek bileğerlidir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında duman ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek derunin Yangın çıkış kapısı istanbul tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlamlar.

Hassaten Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak yoklama edilmesi ve sorunlevsel yapkaloriın korunması da dirimsel önem taşır.

İzinsiz resim, yazı ve video v.b yararlanmaı neticesinde legal muamelat uygulanacaktır. TEKNODEVA

Kasa üzerindeki fitil yuvasına şayeste şiddetli birinci sınıf ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın bapmızdan birisi müşkül açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu derunin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Report this wiki page